Charrr.reismee.nl

Manly

Dag alllemaal!

Zo dat is alweer een tijdje geleden en ik heb natuurlijk alweer vanalles meegemaakt. We zijn een weekje in Manly geweest. Heel anders dan het centrum van Sydney. Echt een soort vakantie-oort. We zaten in een hostel met geen enkele Nederlander, alleen een Belg. Maar het waren allemaal heel erg leuke mensen, waar we samen mee uit gingen en mee gingen koken. We hebben lekker de hele week aan het strand gelegen en een 'paar' keer uitgeweest met een hele groep.

Vrijdag had ik met Carmen afgesproken ( zij woonde eerst in Epe en woont nu al meer dan een jaar in Manly) Dat was echt super leuk om iemand van thuis in Sydney te zien. Zaterdag is ze met ons mee geweest naar Mardi Grass. Dat is een soort Gayparade net als in Amsterdam alleen dan VEEEEEL groter. Echt 1 ( ik weet niet hoe je dat hier toen met die streepjes erop hahah) groot feest!

Gisteren zijn we naar de Blue Mountains geweest. Echt super mooi. Allemaal watervallen bergen en een heel mooi bos. Ook rook het er ontzettend fris. Wat ik niet meer zo gewend was hihi. Meneer de gids koos mij als ' de gelukkige' om omgetoverd te worden in een aborigonal. Heel leuk liep ik daar met strepen op mijn gezicht haha. Gisteren ben ik ook nog eventjes naar Manly geweest, want we hebben nu weer twee dagen gewoon in de buurt van Kings Cross ( in het centrum) geslapen. Was heel mooi lekker op een bankje aan het strand gezeten en genoten van het mooie uitzicht. En op de Ferry( boot) was het ook heel mooi toen ik weer terugkwam in de stad dan heb je een uitzicht op het Opera House en The Harbour Bridge by night. Ja dat was wel even een ontzettende geniet dag.

Nou ik ga nu richting Canberra en Melbourne dus dan laat ik wel weer van me horen..

Dikke Smak

Ohja nog een klein detail wat ik vorige week vergeten ben en speciaal voor de echte LOTR-fans ( niet jaloers worden).. we hebben Elijah Wood twee keer gezien:P alleen foto maken is helaas niet gelukt, want ik zag hem maar twee keer in een flits hihi..

Ingrid

Heeeeeey!!

Wat cool allemaal om te lezen! Je maakt me stiekem wel mega jaloers hoor, zoals je dat beschrijft! Ik wil ook genieten daar in het verre Australië!
Nouja vooruit, geniet jij daar nog maar lekker! Ik ga zo wel weer braaf naar school en vanavond richting mn stage, hihi.

Liefs! Ingrid

Peter en Dineke.

Hoi Charlotte, We proberen jou te volgen via het reisdagboek en we wensen je heel veel plezier toe in Australie.

Groetjes van ons!!!

Tanja en Dick

Hallo Lotje,
Zag foto's in de krant van mardi gras in Sydney, heleboel blote mensen. Heb jou er niet tussen zien staan(grapje). Heel veel plezier nog en we volgen je.
Dikke kus van ons allemaal

Esther

Hee meid!

Ik zag op je hyves je reisdagboek en was toch wel nieuwsgierig. Leuk om die verhalen te lezen!
Ik hoop dat je het daar heel erg naar je zin hebt!
Veel plezier!

Liefs Esther

Ellen

He, Wat leuk om je verhalen te lezen en te horen dat je het zo naar je zin hebt!! het went snel he?
Allemaal zo herkenbaar:)!
Veel plezier, geniet!

Kim

Heej meisje!
Dus jij hebt Elijah wel gezien!! Ik ben jaloers haha. Nee, ik hoorde dat hij momenteel waarschijnlijk ergens hier in Wellington zit, maarja, zo´n hobbit valt natuurlijk niet echt op tussen al die reuzen hier! Nee, echt leuk dat je hem gespot hebt!!
Hoorde van je pap en mam dat je nu in Melbourne zit. Een mooie stad he!! Voor gratis internet moet je trouwens naar de State Libery! Ideaal!
Nou meisje, geniet nog maar en tot krabbels!
xx